Easy Fix, Easy Solution

CASH ON DELIVERY (COD) tidak dapat dibuat oleh kerana produk kami dalam bentuk cecair.

Anda nak overhaul kereta? Nanti dulu.. Tak perlu buang duit beribu. Tak perlu tinggalkan kereta berhari-hari di bengkel. Kami boleh selesaikan masalah kereta anda dengan cepat. Tengok dulu video ini..

Masalah air dan minyak enjin kereta selesai serentak tanpa overhaul..

Kereta anda sedang mengalami masalah / kerosakan ini?

  • Coolant / air mendidih dalam spare tank dan air semakin berkurangan
  • Ada kesan minyak warna perang teh susu pada penutup enjin
  • Susah nak start enjin walaupun enjin dalam keadaan panas
  • Enjin cepat panas
  • Head gasket bocor (minyak enjin bercampur dengan air/coolant)
  • Radiator bocor
  • Spark plug kena air/coolant
  • Minyak enjin bocor
  • Keluar asap putih

Gunakan PRO8 untuk penyelesaian / pembaikan kereta anda. Sesuai untuk semua jenis enjin petrol atau diesel. PRO8 adalah bahan tambahan penyejuk yang terbaik untuk semua kenderaan. PRO8 dapat membantu anda berjimat daripada perbelanjaan overhaul atau tukar enjin. Mudah untuk digunakan dan selamat untuk enjin kereta anda.

Bukan itu saja jika minyak enjin kereta anda juga bocor anda boleh menampal kebocoran kecil pada head gasket (laluan minyak enjin), oil seal, piston ring, valve seal serentak. (gunakan 1 tin mannol)

Hanya goncang dan tuangkan ke dalam spare tank / radiator kereta dan pandu seperti biasa.

KELEBIHAN MENGGUNAKAN PRO8 DAN MANNOL

Menutup & menampal retak

PRO8 membantu menutup & menampal retak pada silinder head dan blok enjin.

Hentikan kebocoran

PRO8 membantu menghentikan kebocoran coolant dari silinder head dan enjin blok, teras pemanas, manifold, plug & radiator.

Halang kebocoran

PRO8 mempunyai sebatian yang kuat untuk menghalang kebocoran.

Penyelesaian kekal

PRO8 adalah sebatian yang mampu membaiki gasket bocor secara kekal

PRO8 Head Seal combo Mannol engine oil stop-leak tanpa overhaul.

Gunakan 1 tin 300ml MANNOL untuk tambahan kepada minyak enjin kereta anda..

  • 100% Original made in Germany.
  • Terdapat dalam 300ml setin
  • Tambah dan campurkan ke dalam minyak enjin untuk menampal bahagian yang rosak.
  • Sesuai untuk apa sahaja jenis minyak enjin.
  • Sebagai bahan tambahan kepada minyak enjin yang mana kerosakan disebabkan oleh jangkahayat penggunaan.
  • Sesuai untuk menampal kebocoran kecil pada head gasket, oil seal, piston ring, valve seal yang bocor atau rosak.
  • Keberkesanan tampalan selepas 600 – 800 km perjalanan.
  • Sesuai untuk minyak enjin sehingga 6 liter.

PRO8 HEAD SEAL

THE FASTEST, SAFEST WAY TO GET YOUR CAR BACK ON THE ROAD. GUARANTEED!

Head Gasket Repair

Your vehicle is good candidate for this solution if it can idle for 15 minutes without overheating or having to add coolant. Unlike other products, no draining or thermostat removal is required. Works with ALL petrol and diesel engines. This is the best coolant additive to use in all racing applications.

WARNING:  PRO8 HEAD SEAL is designed to stop cooling system leaks. DO NOT add to engines oil. If any time engine overheats, turn vehicle off and allow engine to cool.

DANGER: Opening the cooling system while the engine is hot or running may cause severe burns.

NOTE: Cooling system that are dirty should be flushed before usage.

THE FASTEST, SAFEST WAY TO GET YOUR CAR BACK ON THE ROAD. GUARANTEED!

  • Repair Blown Head & Intake Gasket Leaks
  • Seal Warped / Cracked Head & Blocks
  • Stop Overheating & Cooling Loss
  • Fixed Bubbles Entering Cooling System

Liquid Copper PRO8 Permanent cooling system Head Seal, Intake & Radiator.

TESTIMONI

Ramai pengguna berpuas hati dengan PRO8. Lepas dah guna PRO8 anda tak perlu risau lagi masalah temperature naik.. Memang betul-betul berkesan.

Anda tengok testimoni ni..

Kereta sya radiator bocor..isi air dlm radiator dan dalam tank air penuh..jalan dlm 30 kilometer terus kering..lepas masukkan pro8.. Alhamdulillah smpi skrg..dah sebulan ok tiada lg masalah..

Eh boss …sebulan dah boco tu 🤣🤣🤣 sbb bnyk jgk part2 boco semua dia tutup 
Yes 👆 👍

Enjin masuk air dh xde, ari tu lps masukan pro8 sy trpaksa pangil pomen utk hidup kn enjin, lps dh hidup kn sy cuba bior kn, lma2 sy yg x than nk menungu, sampai 2jam stegah temprece xnaik pn. Mmg brbaloi bli, sy juga ada bgi thu kwn2 yg lain

Salam bosku sorry lambat bgi info produk PRO8 memang terbaik kereta saya sebelum ni ada masalah minyak enjin bercampur di radiator Alhamdulillah terbukti berkesan setelah saya dah guna 2tin PRO8 👍

salam…..pro8 memang terbaik!!!!….masalah minyak engine bercampur air selesai…buih dalam radiator pun dah hilang…temperature kembali normal..t.kasih

Sukatan penggunaan PRO8 yang disarankan..

Sukatan penggunaan PRO8 yang disarankan..

Kenderaan anda sehingga 2400cc.. gunakan 1 tin 500ml

Jika kenderaan anda 2500cc dan ke atas.. gunakan 2 tin 500ml

* Tambahan setin Mannol 300ml jika ada kebocoran pada head gasket anda.

Khas untuk anda. Harga untuk hari ini sahaja..

Saya yakin pembelian anda amat berbaloi dengan kesan penggunaan PRO8. Cubalah sekarang…

Combo

PRO8 + Mannol
RM250
RM 150
  • Jika kebocoran berlaku pada sistem penyejuk dan enjin kereta
Popular

1 tin

Mannol 300ml
RM 70
  • kebocoran pada enjin

1 tin

PRO8 500ml
RM180
RM 99
  • Kebocoran pada sistem penyejuk

Tawaran ini hanya sah sehingga 30hb Julai 2020 dan selepas tawaran ini ditutup maka pembelian berbalik kepada harga asal.

Pengeposan akan dibuat setiap hari oleh Pos Laju dan City-Link Express dan PRO8 anda akan di terima dalam tempoh 1-4 hari bekerja.

Soalan-soalan lazim.

Boleh, PRO8 sesuai untuk semua jenis enjin petrol & disel. Formula ‘heavy duty’ berfungsi pada permukaan aluminium, head & block enjin, serta menutup bocor sistem penyejuk enjin. Ianya lebih baik berbanding hanya menggunakan air & coolant. PRO8 juga dapat membaiki kerosakan minor di head gaskets, cylinder heads, intake gaskets, cracked blocks dan freeze plugs.

Rumusan PRO8 mengandungi gabungan cairan tembaga ‘Liquid Copper’, Sodium Silicate dan pelbagai bahan untuk menutup bocor, retak & gaps yang berlaku. Bahan ini akan mengeras dan menghentikan kebocoran secara kekal.

Betul.. ia adalah penyelesaian kekal untuk kebocoran sistem penyejukan enjin kereta anda.

PRO8 tidak direka untuk sementara (kemudian masalah sama berulang) seperti jenama lain. Tukar head gasket pun tidak akan tahan selamanya. Dengan PRO8, lebih mudah dan jimat berbanding keluarkan budget beribu RM untuk baiki kereta lama. Berjuta-juta tin telah dijual sejak produk ini dibangunkan pada tahun 2004 (di pasaran USA).

Tidak perlu.. hanya perlu tambah air/coolant ke radiator dan biarkan PRO8 terus melindungi sistem penyejuk enjin. Pandu seperti biasa.

1 tin untuk 1 kenderaan. Kereta dan motor sama. Hanya motor yang ada radiator sahaja boleh guna PRO8.

PRO8 dicipta hanya untuk kegunaan sistem penyejuk enjin sahaja. Jika tersilap masuk ke dalam tangki minyak, tangki minyak perlu dikeluarkan dan dibersihkan oleh mekanik. Jangan hidupkan enjin/ON atau memandu kenderaan anda.

Days
Hours
Minutes
Seconds

Sebarang pertanyaan boleh hubungi: 0123798284

       Email: shekeencare@gmail.com

PENAFIAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada masalah enjin kenderaan. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap jenis masalah enjin kenderaan. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna menggunakan dengan cara yang betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi.
error: Content is protected !!
Open chat
Hubungi Kami
Powered by
×